Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: TRAGEDIE pe calea ferată. O femeie de 72 de ani S-A SINUCIS aruncându-se în fața trenului, în apropierea Gării Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie a fost accidentată mortal, joi dimineața, în apropierea gării Aiud, de trenul IR 1836 ce circula pe ruta Cluj Napoca-București.

Potrivit IPJ Alba, cercetarea la fața locului este în plină desfășurare, urmând să fie stabilite împrejurările producerii evenimentului.

Traficul feroviar în zonă a fost oprit timp de circa 30 de minute, pentru cercetări, și a fost reluat în jurul orei 10.00.

UPDATE1: Victima accidentului de tren a fost identificată. Este o femeie în vârstă de 72 de ani din Aiud. Se pare că este vorba despre o sinucidere.

Nu se știe deocamdată care au fost cauzele care au determinat-o pe femeie să-și ia viața.

Martorii povestesc că femeia, care locuia aproape de gară, a plecat de acasă și nu a spus la nimeni.

”A crezut (n.a. familia) că stă afară pe bancă, nu a știut unde merge. În momentul când a iesit afară nu a mai văzut-o și numa a aflat că a decedat”, spune un bărbat.

„A fost o femeie de treabă, i-a îngrijit pe copiii mei. Toată noaptea nu a putut să doarmă, probabil nu s-a simițit bine. Cum au adormit și ei un pic, a plecat din casă…nu a spus la nimeni”, a declarat o femeie.

Se zvonește că femeia era bolnavă și că ar mai fi plecat mai demult de acasă. Ar fi vrut să ajungă la fiica ei într-un cartier din apropiere și a ajuns în Mirăslău, de unde a fost adusă înapoi de polițiști.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea