UPDATE: TRAGEDIE pe calea ferată. O femeie de 72 de ani S-A SINUCIS aruncându-se în fața trenului, în apropierea Gării Aiud

O femeie a fost accidentată mortal, joi dimineața, în apropierea gării Aiud, de trenul IR 1836 ce circula pe ruta Cluj Napoca-București.

Potrivit IPJ Alba, cercetarea la fața locului este în plină desfășurare, urmând să fie stabilite împrejurările producerii evenimentului.

ELIT

Traficul feroviar în zonă a fost oprit timp de circa 30 de minute, pentru cercetări, și a fost reluat în jurul orei 10.00.

UPDATE1: Victima accidentului de tren a fost identificată. Este o femeie în vârstă de 72 de ani din Aiud. Se pare că este vorba despre o sinucidere.

Nu se știe deocamdată care au fost cauzele care au determinat-o pe femeie să-și ia viața.

Martorii povestesc că femeia, care locuia aproape de gară, a plecat de acasă și nu a spus la nimeni.

”A crezut (n.a. familia) că stă afară pe bancă, nu a știut unde merge. În momentul când a iesit afară nu a mai văzut-o și numa a aflat că a decedat”, spune un bărbat.

„A fost o femeie de treabă, i-a îngrijit pe copiii mei. Toată noaptea nu a putut să doarmă, probabil nu s-a simițit bine. Cum au adormit și ei un pic, a plecat din casă…nu a spus la nimeni”, a declarat o femeie.

Se zvonește că femeia era bolnavă și că ar mai fi plecat mai demult de acasă. Ar fi vrut să ajungă la fiica ei într-un cartier din apropiere și a ajuns în Mirăslău, de unde a fost adusă înapoi de polițiști.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

trist 26 octombrie 2017 at 10:14

Daca nu s-a stabilit identitatea victimei de unde stiti voi exact varsta femeii?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...