Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE/ Trafic oprit pe DN1, la ieșire din localitatea Unirea. O remorcă încărcată cu sfeclă s-a răsturnat pe carosabil. Circulație dirijată pe rută ocolitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul rutier este oprit, luni seara, pe DN1, la ieșire din localitatea Unirea, din cauza unei remorci cu cartofi care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Remorca cu cartofi a unui camion s-a răsturnat, luni seara, în jurul orei 20.00, la ieșire din localitatea Unirea. Traficul rutier este oprit pe DN1. Potrivit IPJ, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

UPDATE IPJ: Evenimentul rutier a avut loc pe raza județului Cluj, imediat după limita dintre județe. La ora 20.25, traficul este în continuare blocat. S-a luat măsura dirijării pe ruta ocolitoare Unirea-Lunca MureșuluiLuncani-Câmpia Turzii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea