UPDATE| Și-a lovit iubita cu pumnii: Dosar penal și ordin de protecție pentru un bărbat din Roșia Montană. Fusese amendat de jandarmii pentru scandal, în aceeași zi

Polițiștii din Abrud au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat concubina. Bărbatul s-a ales și cu dosar penal, pentru violență în familie.

La data de 04 mai 2020, polițiștii din Abrud au fost sesizați, de către o femeie din comuna Roșia Montană, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de concubin.

ELIT

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, ar fi lovit-o cu pumnii.

În urma interpretării formularului de evaluare a riscului, a rezultat necesitatea emiterii, față de agresor, a unui ordin provizoriu de protecție, pe o perioadă de 5 zile, acesta fiind obligat să nu se apropie de concubina sa.

Mihail David - 2020

De asemenea, pe numele său, a fost întocmit un dosar penal, pentru violență în familie.

UPDATE: Persoana in cauza a fost sancționata în aceeași zi (înainte de a si agresa concubina) și de jandarmii din Roșia Montană, cu 800 de lei, pentru provocare de scandal, fiind în stare de ebrietate. Apelul la 112 a fost făcut de un vecin.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...