Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE| Și-a lovit iubita cu pumnii: Dosar penal și ordin de protecție pentru un bărbat din Roșia Montană. Fusese amendat de jandarmii pentru scandal, în aceeași zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Abrud au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat concubina. Bărbatul s-a ales și cu dosar penal, pentru violență în familie.

La data de 04 mai 2020, polițiștii din Abrud au fost sesizați, de către o femeie din comuna Roșia Montană, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de concubin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, ar fi lovit-o cu pumnii.

În urma interpretării formularului de evaluare a riscului, a rezultat necesitatea emiterii, față de agresor, a unui ordin provizoriu de protecție, pe o perioadă de 5 zile, acesta fiind obligat să nu se apropie de concubina sa.

De asemenea, pe numele său, a fost întocmit un dosar penal, pentru violență în familie.

UPDATE: Persoana in cauza a fost sancționata în aceeași zi (înainte de a si agresa concubina) și de jandarmii din Roșia Montană, cu 800 de lei, pentru provocare de scandal, fiind în stare de ebrietate. Apelul la 112 a fost făcut de un vecin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea