Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| Ocna Mureș: Fragment de craniu uman descoperit la vechea rampă de gunoi a orașului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliția din Alba este în alertă după ce un fragment de craniu uman a fost descoperit în timpul lucrărilor de ecologizare la vechea rampă de gunoi a orașului.

politiaÎn cercetările demarate după macabra descoperire, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, sunt implicați peste 50 de poliţişti, jandarmi şi pompieri care verifică incinta, metru cu metru, pentru a găsi restul scheletului.

Fragmentul de craniul a fost a fost ridicat de medicul legist care va efectua toate investigațiile de specialitate.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, descoperirea a fost făcută în dimineața zilei de 21 iulie, de către un muncitor, care a sesizat Poliția Orașului Ocna Mureș. Activitatea de căutare se desfășoară pe o suprafață de 3 kilometri pătrați și a fost adus la fața locului un câine special antrenat pentru găsirea de cadavre.

Potrivit unor surse, din primele cercetări medico-legale rezultă că fragmentul de os cranian ar putea avea o vechime de aproximativ 3 luni.

(Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea