Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ O farsă sinistră a unui albaiulian i-a pus pe pompieri și pe polițiști pe jar – a lăsat un mesaj în care spunea că s-a aruncat în Mureș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

inecatPompierii și polițiștii din Alba Iulia l-au căutat timp de peste 4 ore pe un bărbat de 58 de ani, din municipiu, despre care existau suspiciuni că s-a sinucis, aruncându-se în râul Mureș, în apropiere de localitatea Șeușa.

Vineri, în jurul orei 15.00, autoritățile au fost anunțate prin numărul de urgență 112, de către un cetățean, care a spus că a găsit pe o punte ce traversează râul, mai multe bunuri ale unei persoane – haine, încălțăminte, o Biblie și un bilet în care a scris că s-a aruncat în Mureș.

UPDATE: În jurul orei 20.00 bărbatul a apărut la domiciliul său, viu și nevătămat. Polițiștii au constatat că este vorba despre o persoană cu probleme psihice, care deocamdată refuză să-și explice gestul. Potrivit reprezentantului IPJ Alba cercetările continuă urmând să se stabilească măsurile care se impun într-un astfel de caz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea