Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE IPJ: ACCIDENT rutier pe DN75, în localitatea Bistra. Persoană rănită în urma impactului dintre 2 autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 75, pe raza localității Bistra. În urma impactului dintre două autoturisme a rezultat o victimă conștientă, neîncarcerată.

Potrivit ISU Alba, Stația de Pompieri Câmpeni acționează pentru înlăturarea urmărilor și acordarea primului ajutor la un accident rutier petrecut pe DN75, pe raza localității Bistra.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului a rezultat o victimă, neîncarcerată, conștientă.

La locul incidentului acționează o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de o ambulanță SMURD B2.

UPDATE: La data de 7 august 2019, în jurul orei 07.40, polițiștii din Câmpeni au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe DN 75, pe raza localității Bistra.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Bistra – Lupșa, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Bistra, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, șoferul primului autoturism a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spitalul din Câmpeni unde a primit îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea