UPDATE IPJ: ACCIDENT rutier pe DN75, în localitatea Bistra. Persoană rănită în urma impactului dintre 2 autoturisme

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 75, pe raza localității Bistra. În urma impactului dintre două autoturisme a rezultat o victimă conștientă, neîncarcerată.

Potrivit ISU Alba, Stația de Pompieri Câmpeni acționează pentru înlăturarea urmărilor și acordarea primului ajutor la un accident rutier petrecut pe DN75, pe raza localității Bistra.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului a rezultat o victimă, neîncarcerată, conștientă.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

La locul incidentului acționează o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de o ambulanță SMURD B2.

UPDATE: La data de 7 august 2019, în jurul orei 07.40, polițiștii din Câmpeni au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe DN 75, pe raza localității Bistra.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Bistra – Lupșa, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Bistra, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, șoferul primului autoturism a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spitalul din Câmpeni unde a primit îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419