UPDATE: Incendiu la un autoturism, pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, din cauza unui scurtcircuit electric produs la un acumulator defect. Pagube de aproximativ 4.500 lei

Un incendiu la un autoturism, de pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, a izbucnit, miercuri, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

Pompierii au fost chemați să intervină pentru stingerea flăcărilor.

Potrivit ISU Alba, incendiul este localizat.

UPDATE: Miercuri, la ora 18.05, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la un autoturism, proprietatea lui S.I. din municipiu Alba Iulia, pe str. Gheorghe Șincai. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Alba Iulia, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars elementele compartimentului motor ale autoturismului. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 15.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 4.500 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, un scurtcircuit electric produs la un acumulator defect.

Foto – arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...