Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Incendiu în Alba Iulia: Un autoturism a luat foc, pe strada Vasile Goldiș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Detașamentul ISU din Alba Iulia a acționat, luni seara, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, pe str. Vasile Goldiș din municipiu.

incendiu DaciaS-a acționat cu o autospecială. Se va face o evaluare a pagubelor și se va stabili sursa incendiului.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, in timp ce mașina staționa pe marginea drumului.

UPDATE 2: ”Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit aseară, la ora 19.25, pe str. Vasile Goldiș din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă. Ca urmare a acestui eveniment, au ars compartimentul motor și instalația electrică și s-a deteriorat vopseaua de pe capota mașinii”, precizează reprezentantul ISU Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Ziua pământului” sărbătorită la Sebeș de elevi și preșcolari: Ateliere și diferite activități pentru conştientizarea protecției mediului și a biodiversității Ieri, 22 aprilie, aproape 1500 de elevi și preșcolari au primit ghivece și plante din partea municipalității, pentru a susține activitățile educative din „Săptămâna verde”. S-au organizat activități pentru conștientizarea protecției mediului, biodiversității și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea