Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO/VIDEO: Miting USL pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de membrii USL mărșăluiesc în această seară, începând cu ora 19.00, pe cele mai importante străzi din municipiul Alba Iulia într-un miting de amploare ce va încheia perioada de campanie dinainte de referendumul de demitere a președintelui suspendat Traian Băsescu.

Potrivit organizatorilor se așteaptă participarea a peste 1.000 de persoane. Plecarea se face din Centrul Vechi al orașului (parcarea de la Electrica). Sunt invitați să se alăture toți cetățenii care doresc schimbarea și care vor participa duminică la scrutin.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE 1: Liderii USL Alba declară că au semnale pozitive din tot județul, care arată că pe plan local se va înregistra o prezență semnificativă la vot și că majoritatea cetățenilor vor vota ”DA” pentru demiterea lui Băsescu.

UPDATE 2: Coloana de manifestanți a urcat pe Calea Moților după care va mărșălui pe Bulevardele Revoluției și Transilvaniei. Se scandează lozinci împotriva președintelui Băsescu. Albaiulienii sunt invitați să se alăture manifestației cu deja celebra lozincă ”Nu stați în balcoane, că muriți de foame”. În coloană, alături de liderii Ioan Dîrzu, Teodor Atanasiu, Simion Creți, Călin Potor, Florin Roman, Simone Albani, Ovidiu Jidveian, Bogdan Medrea, Marcela Dărămuș, Mihaela Mih Dehelean, Radu Coclici, Horațiu Josan, Adrian Teban sunt membrii USL din tot județul care poartă pancarte cu mesajele: ”Români votați, nu ezitați”, ”DA te-a pus, DA te dă jos”, ”29 o zi mare, Băse exmatriculare”.

UPDATE 3: Participanții la miting spun că vor ca Băsescu să plece pentru că numai așa viața românilor se va schimba în bine. Aceștia au amintit de pensiile și salariile tăiate, de locurile de muncă pierdute și spun că sunt convinși că acestea sunt motivele care îi vor aduce pe foarte mulți români la urne duminică și că aceștia vor vota ”DA” pentru demitere.

UPDATE 3: Din Parcul Unirii coloana de manifestanți s-a reîntors în centrul orașului de unde a vrut să coboare pe strada Decebal spre Gară însă a fost dirijată de forțele de ordine prezente pe tot parcursul manifestării la datorie, spre Casa de Cultură a Studenților. Chiar și vremea a ținut cu organizatorii, deși pe cer au apărut nori ce prevesteau furtuna, ploaia a venit doar după încheierea mitingului. Evenimentul s-a desfășurat pașnic, fără incidente iar traficul auto a fost blocat doar pentru puțin timp, la traversarea intersecțiilor de pe traseu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | O femeie din Șugag, care a ”stat la vase” în urmă cu 61 de ani, păstrează și acum unele obiecte primite când era tânără căsătorită

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO | O femeie din Șugag, care a ”stat la vase” în urmă cu 61 de ani, păstrează și acum unele obiecte primite când era tânără căsătorită Maria Lomânar, din Șugag, a participat luni, 6 mai, la ”Statu la vase”, obicei unic în țară ce are loc a doua zi de Paște. Femeia, împreună cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea