Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| Incendiu PUTERNIC la o HALĂ din Alba Iulia. Arde un depozit cu aparate electrocasnice, anvelope și un service auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, la o hală de depozitare în municipiul Alba Iulia, pe strada Gării, în spatele detașamentului de Pompieri.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit la locul incendiului cu 4 autospeciale pentru stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea flăcărilor.

YouTube video

Incendiul se manifestă generalizat, la întreg depozitul, pe suprafață de aproximativ 500 de mp. În interior sunt depozitate aparate electrocasnice, anvelope și un service auto.

La fața locului, pentru conducerea si coordonarea acțiunii de Intervenție se află inspectorul șef al ISU Alba, lt. Col. Costea Ovidiu.

UPDATE ora 3.53: Incendiul este localizat și se lucreaza pentru lichidarea flăcărilor.

UPDATE ora 3.58: La fața locului a ajuns și Prefectul județului Alba, Nicolae Albu, pentru coordonarea acțiunii de intervenție.

UPDATE ora 4.17: Incendiul este lichidat  și se acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Au fost afectați aproximativ 500 mp de hală de depozitare, în interiorul căreia se aflau 3 compartimente:

– în primul, pe aproximativ 300 mp erau depozitate frigidere și aparatură electrocasnică.
-în al doilea compartiment, pe aproximativ 150 mp, funcționa o firmă de curierat
-în al treilea compartiment, funcționa un service auto.

Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime omenești.

[nggallery id=8093]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea