Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier MORTAL pe DN7 între Sebeș și Vințișoara: Un bărbat de 35 de ani, DECEDAT după ce un autoturism s-a răsturnat

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier MORTAL pe DN7 între Sebeș și Vințișoara: Un bărbat de 36 de ani, DECEDAT după ce un autoturism s-a răsturnat

Un accident rutier a avut loc marți, 6 aprilie, în jurul orei 16.30 pe Drumul Național 7, în zona sensului giratoriu de la ieșirea din Sebeș spre Vințișoara.

UPDATE 7 aprilie: La data de 6 aprilie 2021, în jurul orei 16,30, pe DN 7, la kilometrul 330 + 300 de metri, un bărbat de 35 de ani, din comuna Șibot, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul auto, care era singur în autoturism, a decedat.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE: La ajungerea forțelor de intervenție la fața locului s-a constatat că victima, un bărbat de 35 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

YouTube video

 

Garda de Intervenție Sebeș intervine cu o autospecială și o ambulanță SMURD B2 pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe DN 7.

Din primele informații este vorba despre un autoturism rasturnat, în afara carosabilului. În urma accidentului a rezultat o victimă, ieșită din autoturism, inconștientă.

Vom reveni cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea