Ziarul Unirea

UPDATE FOTO, VIDEO| ACCIDENT rutier la Alba Iulia: O persoană rănită, după ce a traversat neregulamentar strada și a fost acroșată de o mașină pe strada Vasile Goldiș

ACCIDENT rutier la Alba Iulia: O persoană rănită, după ce a fost acroșată în zona unei treceri de pietoni pe strada Vasile Goldiș

Un accident rutier a avut loc marți seara seara, în jurul orei 22.30 pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 14 iulie 2020, în jurul orei 22.00, un tânăr de 27 de ani, din județul Arad s-a angajat în traversarea străzii Vasile Goldiș din Alba Iulia prin loc nepermis, în fugă și fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroșat de un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Ighiu, județul Alba.

ELIT

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, o persoană a fost acroșată în zona unei treceri de pietoni și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419