Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO. Accident MORTAL pe DN1, în care două persoane au DECEDAT și 7 au fost rănite, după impactul frontal dintre o mașină și un autocamion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier mortal a avut loc pe DN1 joi dimineața. Două persoane au DECEDAT și 7 au fost rănite după impactul frontal dintre o mașină și un autotren.

Două persoane au murit și alte 7 au fost rănite, joi, după ce o mașină s-a izbit frontal de un camion, în județul Bihor.

YouTube video

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 1 Oradea – Huedin, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, un autoturism prevăzut cu 8+1 locuri s-a angajat într-o depăşire, intrând în impact frontal cu un autocamion.

În urma impactului, două persoane au murit și alte 7 au fost rănite.

Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1, însă se desfăşoară dirijat, deviat pe rute ocolitoare, pe drumuri judeţene, între localităţile Tileagd şi Aleşd.

UPDATE IPJ: Joi, 1 august a.c., la ora 06.17, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Uileacul de Criș, un bărbat de 42 de ani, din localitatea Dondușeni Cernoleuca, Republica Moldova, în timp ce conducea un microbuz pe direcția Tileagd – Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, marcată și semnalizată corespunzător, a efectuat în mod neregulamentar manevra de depășire, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus din sens opus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Brădești, județul Dolj. În urma impactului, micobuzul a ricoșat într-un autoturism oprit în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, conducătorul microbuzului și un bărbat de 33 de ani, din Republica Moldova, pasager în micobuz au suferit leziuni care le-au provocat decesul. De asemenea, conducătorul autotrenului, o femeie și cinci barbați, toți din Republica Moldova, pasageri în microbuz, au suferit diverse leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea