Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ FOTO: Tinerii ACUZAȚI de FURT dintr-un magazin din Alba Iulia s-au întors și au plătit marfa, după ce imaginile de pe camerele de supraveghere au fost postate pe Facebook

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri (un bărbat și o femeie) sunt acuzați de administratorul unui magazin din Alba Iulia că au sustras din produsele puse în vânzare. Incidentul s-ar fi petrecut vineri, 29 martie iar cei doi au fost surprinși pe camerele de supraveghere instalate în magazin.

Administratorul firmei (care se află pe Bulevardul Transilvaniei) a postat imaginile pe rețeaua de socializare în speranța că o să-i recunoască cineva.

”Vineri 29.03.2019 aceste 2 persoane au furat din magazinul nostru. Daca le recunoaste cineva ne-ar fi de folos orice informatie”, este mesajul de pe pagina de Facebook a magazinului.

Potrivit IPJ Alba, până la ora publicării acestui articol, la Poliția Municipiului Alba Iulia nu a fost depusă nicio plângere privind o infracțiune de furt la respectivul magazin.

UPDATE: La o zi după ce imaginile de pe camerele de supraveghere au fost postate pe Facebook, se pare că cei doi tineri s-au întors la magazin și au plătit obiectele despre care administratorul spunea că au fost sustrase.

Informația a fost postată, tot de administrator, pe pagina de socializare a magazinului:

”Mii de multumiti voua pt interesul manifestat fata de situatia prin care am trecut Vinerea trecuta, in legatura cu furtul din magazin.

Faptasii au revenit astazi in magazin si au achitat contravaloarea produsului furat. Evident nu si-au recunoscut fapta insa inregistrarea video vorbeste de la sine. Se pare ca nu sunt locuitori ai orasului nostru, cel mai probabil sunt din Buzau, luându-ne dupa nr de la masina ce o conduceau.

Va datoram aceste explicatii pt ca am fost uimiti cat de tare v-ati mobilizat cu totii.
Voua va si datoram rezolvarea situatiei.

Va multumim inca odata pt tot, sunteti minunati”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea