UPDATE/ FOTO ȘTIREA TA: Cât costă să bei cu paiul? Un bărbat din Alba a rămas cu gură căscată când a văzut ce scria pe bonul fiscal, după ce a mâncat într-un local din județ

Un cugirean a primit o notă de plată care l-a surpins neplăcut. Client al unui local din Cugir, a fost mirat să constate că pe bonul fiscal apărea taxat chiar și paiul de băut.

Bărbatul a consumat mai multe feluri de mâncare și o apă minerală, iar la final a cerut nota de plată, dar a fost surprins de ce scria: ”Paiul de băut mi-a fost taxat cu 0.01 RON…jenant…”, a afirmat cugireanul.

ELIT

Bărbatul spune că nu e vorba de bani, ci de situația în care am ajuns să plătim și un banal pai, dar și pentru că în meniu nu scria că paiul se taxează separat și ”nu am fost informat că, dacă cer pai pentru a bea apa minerală, am de platit încă 0.01 ron suplimentar”.

UPDATE: Proprietarul localului precizează că este o neînțelegere și explica situația:

Mihail David - 2020

”<<Pai>> este garnitura de la pieptul de pui pe care clientul nostru l-a servit! Pt ca nu putem sa dam valoare 0 nici unui bon de comanda i-am dat valoarea minima de 0.01 lei. La noi in local garnitura și pâinea sunt din partea casei. Vom remedia in sistemul casei de marcat <<PAI>> cu <<CARTOFI PAI>>”, ne-a scris acesta.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Radu 10 iunie 2018 at 20:31

Shock Shock Shock panica panica panica senzațional

Gigi boxeoru 10 iunie 2018 at 23:42

Ala nu e bon! E nota de plata în toată regula…. De evaziune fiscala nu ziceți nimic???

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...