Rămâi conectat

Ştirea Ta

UPDATE/ FOTO ȘTIREA TA: Cât costă să bei cu paiul? Un bărbat din Alba a rămas cu gură căscată când a văzut ce scria pe bonul fiscal, după ce a mâncat într-un local din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cugirean a primit o notă de plată care l-a surpins neplăcut. Client al unui local din Cugir, a fost mirat să constate că pe bonul fiscal apărea taxat chiar și paiul de băut.

Bărbatul a consumat mai multe feluri de mâncare și o apă minerală, iar la final a cerut nota de plată, dar a fost surprins de ce scria: ”Paiul de băut mi-a fost taxat cu 0.01 RON…jenant…”, a afirmat cugireanul.

Bărbatul spune că nu e vorba de bani, ci de situația în care am ajuns să plătim și un banal pai, dar și pentru că în meniu nu scria că paiul se taxează separat și ”nu am fost informat că, dacă cer pai pentru a bea apa minerală, am de platit încă 0.01 ron suplimentar”.

UPDATE: Proprietarul localului precizează că este o neînțelegere și explica situația:

”<<Pai>> este garnitura de la pieptul de pui pe care clientul nostru l-a servit! Pt ca nu putem sa dam valoare 0 nici unui bon de comanda i-am dat valoarea minima de 0.01 lei. La noi in local garnitura și pâinea sunt din partea casei. Vom remedia in sistemul casei de marcat <<PAI>> cu <<CARTOFI PAI>>”, ne-a scris acesta.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea