// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE FOTO: INCENDIU la o anexă gospodărească în comuna Ciugud. O femeie a suferit arsuri de gradul I la membrele superioare

Un incendiu a izbucnit joi, în jurul orei 14.00, la o anexă gospodărească în comuna Ciugud. Pompierii din Alba au intervenit cu două autospeciale.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două autospeciale și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în comuna Ciugud, a transmis ISU Alba.

UPDATE: Incendiul este localizat la nivelul acoperișului, arde pe aproximativ 10 mp. Este o singură victimă cu arsuri de gradul I la nivelul membrelor superioare, dar refuză transportul la spital.

UPDATE 2: Incendiul a fost lichidat. Ca urmare a incendiului a fost afectat acoperișul pe aproximativ 15 mp. Cauza probabilă a incendiului este un coș de fum neprotejat corespunzător.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419