Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Băiatul viceprimarului din Roșia Montană implicat într-un accident rutier alături de alți trei tineri : „Aceasta este a doua voastră zi de naștere”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE FOTO| Băiatul viceprimarului din Roșia Montană implicat într-un accident rutier alături de alți trei tineri : „Aceasta este a doua voastră zi de naștere”

Patru tineri din județul Alba au fost implicați în cursul zilei de joi, 22.07.2021, într-un accident rutier. Printre aceștia se afla și băiatul viceprimarului din Roșia Montană.

În ultimele zile Roșia Montană a fost încercată de furia naturii și de viiturile ce s-au abătut asupra zonei, iar viceprimarul, cu o profundă credință în divinitate mulțumește atât pentru faptul că băiatul lui și ceilalți copii sunt în siguranță, deși vor necesita o perioadă de recuperare, cât și pentru faptul că soarta zonei pe care o administrează nu a fost una mai rea decat cea actuală:

„Dragii noștri copii, toți cei patru care ați fost în mașină, să țineți minte această zi ca a doua zi de naștere a voastră!  Doamne mulțam și de aceasta și Dumnezeu să vă dea însănătoșire grabnică !!”, scrie viceprimarul din Roșia Montană pe mediul de socializare, aflat la Spitalul Județean Alba.

UPDATE IPJ Alba: La data de 22 iulie 2021, în jurul orei 17:30, pe DN 74, pe raza orașului Abrud, un tânăr, de 18 ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier, șoferul autoturismului și doi pasageri de 15 și 16 ani, din Roșia Montană și Abrud, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea