Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO: Accident rutier pe DN1, la ”Izvorul lui Homoșteanu” – Carambol între 5 autovehicule. Timp de o oră s-au format coloane de mașini pe mai mulți kilometri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier soldat, din primele informații, doar cu pagube materiale, s-a produs miercuri după-amiază, în jurul orei 18.15, pe DN1, în zona cunoscută sub numele de ”Izvorul lui Homoșteanu”.

accident DN1003Se pare că este vorba despre o tamponare în lanț, între 5 autovehicule (între care și un camion). Pe respectivul tronson de drum se circulă cu dificultate și s-au format coloane de mașini pe ambele sensuri, pe o distanță de mai mulți kilometri.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers Sebeș – Alba Iulia.

UPDATE: Toate autovehiculele implicate în accident sunt înmatriculate în Alba – un microbuz marca Mercedes, un două autocamioane, un autoturism Opel și o camionetă. Cel mai probabil este vorba despre nepăstrarea distanței regulamentare în mers și neatenția șoferilor.

În jurul orei 19.20 traficul a început să se fluidizeze.

La locul accidentului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. (Z.U.)

FOTO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=1120]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea