Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| ACCIDENT rutier în Alba Iulia: Trafic îngreunat, în Partoș, după ce un autocamion a intrat într-un stâlp

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc marți, 6 octombrie, în jurul orei 20.00, pe strada Regimentul 5 Vânători din municipiul Alba Iulia.

Traficul este îngreunat pe strada Regimentul 5 Vanatori din Partos in urma unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Din primele date se pare ca un autoturism ar fi intrat in coloziume cu un stalp.

UPDATE IPJ: La data de 06 octombrie 2020, în jurul orei 20.30, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că pe strada Regimentul V. Vânători din Alba Iulia a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat de 45 din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Sebeș – Alba Iulia, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlp, rezultând doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea