Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Accident MORTAL pe DN1, la Gârbova: O persoană a DECEDAT după coliziunea dintre un autoturism și un camion. Trafic OPRIT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc duminică în jurul orei 14.20, pe DN1, la Gârbova de Aiud. Traficul este oprit.

Traficul este oprit pe DN 1 km 402, la Garbova de Aiud, din cauza unui accident rutier. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate doua autovehicule (un autoturism si un camion).

Detașamentul de Pompieri Aiud intervine pentru descarcerare și acordare prim ajutor medical la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism pe raza loc. Garbova, DN1.

În urma accidentului au rezultat 2 victime încarcerate în autoturism. Se lucreaza pentru descarcerare.

Forte alocate: 1 ASAS (cu modul descarcerare), 1 SMURD B2, 1 SMURD TIM C1 si 1 ambulanta SAJ.

UPDATE: Victimele au fost descarcerate, 1 pasager a fost transportat de ambulanta SMURD TIM C1 la UPU Alba. Din păcate pentru a doua victima s-a constatat decesul, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viața.

UPDATE 2: În jurul orei 14,10, in timp ce conducea un autoturism pe DN 1 , la km 402, in afara localității Garbova, un bărbat de 69 de ani, din Satu Mare, a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un tir condus de un tânăr de 32 de ani, din judetul Harghita.

In urma accidentului bărbatul a decedat, iar soția sa, in vârsta de 68 de ani a fost rănită grav. La această ora, in zona accidentului se circula restricționat, pe o bandă.

UPDATE 3: În jurul orei 16.00, traficul a fost reluat pe ambele sensuri ale DN 1.

[nggallery id=7904]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea