Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT rutier pe Transalpina, în zona Oașa: Un motociclist a intrat în coliziune cu un cap de pod. A fost solicitat elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT rutier pe Transalpina, în zona Oașa: Un motociclist a intrat în coliziune cu un cap de pod. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 4 iulie, pe DN 67C, în zona Oașa, unde un motociclist a ajuns la spital după ce s-a izbit de un cap de pod.

„Accident rutier pe DN 67 C, in zona Oașa, unde un motociclist a pierdut controlul asupra motocicletei și a intrat in coliziune cu un cap de pod.

Din primele date, rezultă că motociclistul a suferit leziuni corporale și va fi transportat la spital”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

„În urma unui apel prin SNUAU 112, am fost informați cu privire la un accident rutier produs pe DN67C, în zona Oașa.

Este vorba despre un motociclist care ar fi intrat intr-un cap de pod.

Motociclistul este conștient, cooperant și acuză dureri la unul dintre membrele inferioare.

S-a luat legătura cu elicopterul SMURD de la Tg. Mureș care se va deplasa la locul producerii evenimentului.

La accident s-a deplasat și o Ambulanță SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

UPDATE IPJ Alba: La data de 4 iulie 2023, în jurul orei 10,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că pe DN67 C, în zona Oașa, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 72 de ani, din Austria, în timp ce conducea o motocicletă, a pierdut controlul asupra acesteia și s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale și a fost transportat, cu un elicopter SMURD, la spital.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute În perioada 26-27 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea