Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier pe DN1, la Gârbova – patru autoturisme implicate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană a fost rănită în urmă cu puțin timp, într-un accident rutier produs pe DN1, în localitatea Gârbova.

Este vorba despre o coliziune între 4 autoturisme. Sensul de mers Teiuș – Aiud este blocat pentru efectuarea cercetărilor.

UPDATE: Potrivit polițiștilor accidentul s-a produs într-o zonă în care se efectuau marcaje rutiere. Șoferul unui autoturism a intrat în depășirea tronsonului pe care se lucra, a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus iar în urma impactului amașina a fost proiectată în utilajul cu care se marca drumul și apoi într-un alt autoturism.

Conducătorul auto a suferit fracturi pentru care a fost trasportat la Spitalul Aiud și apoi la Cluj-Napoca pentru investigații și tratament de specialitate.

În zonă traficul a fost reluat după aproximativ o oră.

Sâmbătă, 06.07.2013, ora 10.44, pe DN1, în afara localităţii Gârbova, Valer B., de 48 ani, din Cluj Napoca, în timp ce a condus un autoturism care tracta o remorcă, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de C.E., de 48 ani, din Lunca Mureşului, care se deplasa din sens opus, după care ricoşează în autoturismul condus de Dumitru R., de 48 de ani, din Deva, aflat în faţa sa, iar din acesta într-un alt autoturism, condus de Gabriel J., de 30 de ani, din Bacău.

În urma accidentului, Valer B., a fost rănit grav (fractură gambă stânga), iar  Eugen C., a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital”, precizeaza reprezentantul IPJ Alba.

FOTO. arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea