Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier pe DN 14B, în apropiere de Teiuș – coliziune între 3 autovehicule

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs pe DN 14B, la km 3+365 m, în afara orașului Teiuș.

Din primele informații este posibil ca o persoană să fie rănită grav iar alte 3 se pare că au suferit leziuni ușoare.

La fața locului se desfășoară cercetări.

UPDATE 1: Din primele informații de la locul accidentului rezultă că acesta s-a produs la trecerea peste calea ferată Teiuș Coșlariu unde două autoturisme – o Dacia Papuc în care erau 4 persoane și un Chevrolet în care se aflau 3 persoane (între care un copil de 12 ani), erau oprite la semnalele luminoase. Acestea au fost lovite din spate de un autocamion înmatriculat în Mureș.

Persoana rănită grav este o femeie de 35 de ani, pasageră în Dacia. Aceasta a primit ajutorul paramedicilor. Celelalte persoane din autoturisme au suferit răni ușoare.

UPDATE 2: ”La data de 02.09.2013, ora 23.31, pe DN14 B, în afara oraşului Teiuş, P.A., de 36 de ani, din Târnăveni, judeţul Mureş, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanţă de siguranţa faţă de autoturismele oprite la bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată, intrând în coliziune cu un autoturism condus P.I.V., de 41 de ani, din  comuna Lupşa, judeţul Alba. În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Ighiu, acesta din urmă fiind proiectat în stâlpul de semnalizare rutieră de la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma accidentului 3 persoane de 18, 19 şi 43 de ani, pasagere în autoutilitara condusă de bărbatul din Ighiu, au suferit traumatisme iar un minor de 12 ani şi o femeie de 41 de ani, pasageri în autoturismul condus de P.I.V. au suferit de asemenea traumatisme minore”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea