Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier pe Bulevardul Ferdinand din Alba Iulia: Un șofer în vârstă de 19 ani a acroșat cu mașina doi tineri, pe trecerea de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a doi tineri (o femeie de 26 de ani și un bărbat de 27 de ani), s-a produs joi seara, în jurul orei 20.00, pe Bulevardul Ferdinand, din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, un șofer în vârstă de 19 ani nu le-a acordat prioritate celor doi, care traversau strada pe trecerea de pietoni din apropierea cimitirului.

În urma impactului victimele au suferit leziuni ușoare și au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia, pentru investigații și tratament de specialitate.

UPDATE: ”La data de 1 noiembrie 2018, în jurul orei 20.00, un tânăr de 19 ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unei tinere de 28 de ani şi unui tânăr de 27 de ani, care traversau strada pe trecerea de pietoni situată în dreptul Cimitirului Eroilor, acroşându-i. În urma accidentului, cei doi pietoni au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea