Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier lângă Mihalț – biciclist acroșat de un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat care circula pe o bicicletă a fost transportat la spital, joi seara, cu leziuni produse în urma unui accident rutier produs pe DN 14B, între localitățile Mihalț și Cistei.

Potrivit polițiștilor biciclistul a fost acroșat de un autoturism care se deplasa pe același sens de mers.

UPDATE: Din primele informații de la locul accidentului rezultă că bărbatul în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Coșlariu Nou, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe direcția Mihalț – Cistei, a fost acroșat de un autoturism Opel Vectra, condus de o șoferiță în vârstă de 40 de ani, din Blaj.

Biciclistul a fost transportat la Secția UPU a Spitalului Județean Alba. Acesta era conștient în momentul în care a fost preluat de ambulanță.

UPDATE 1: La data de 30.01.2014,ora 18.57, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DN 14 B, pe raza comunei Mihalţ, între podul peste râul Mureş şi localitatea Cistei, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că C.C.M., o femeie în vârstă de 40 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş – Blaj, nu l-a observat pe P.V., de 51 de ani, din Teiuş, care circula pe bicicletă, în aceeaşi direcţie de mers, acroșându-l.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni la cap şi la gambă şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta

Bera Larisa

Publicat

în

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta Anvelopele sunt unele dintre cele mai importante elemente de siguranță ale mașinii. Totuși, fiind confecționate din cauciuc, acestea se uzează în timp și necesită înlocuire după o anumită perioadă. Află la câți kilometri ar trebui schimbate anvelopele de vară și în ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea