Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier lângă Mihalț – biciclist acroșat de un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat care circula pe o bicicletă a fost transportat la spital, joi seara, cu leziuni produse în urma unui accident rutier produs pe DN 14B, între localitățile Mihalț și Cistei.

Potrivit polițiștilor biciclistul a fost acroșat de un autoturism care se deplasa pe același sens de mers.

UPDATE: Din primele informații de la locul accidentului rezultă că bărbatul în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Coșlariu Nou, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe direcția Mihalț – Cistei, a fost acroșat de un autoturism Opel Vectra, condus de o șoferiță în vârstă de 40 de ani, din Blaj.

Biciclistul a fost transportat la Secția UPU a Spitalului Județean Alba. Acesta era conștient în momentul în care a fost preluat de ambulanță.

UPDATE 1: La data de 30.01.2014,ora 18.57, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DN 14 B, pe raza comunei Mihalţ, între podul peste râul Mureş şi localitatea Cistei, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că C.C.M., o femeie în vârstă de 40 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş – Blaj, nu l-a observat pe P.V., de 51 de ani, din Teiuş, care circula pe bicicletă, în aceeaşi direcţie de mers, acroșându-l.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni la cap şi la gambă şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea