Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ Accident rutier la Blaj: O persoană încarcerată într-un autoturism care s-a răsturnat pe str. Păcii

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane au fost rănite grav, iar una dintre acestea a rămas încarcerată într-un autoturism care s-a răsturnat, marți, în jurul orei 23.30, pe str. Păcii din Blaj.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență Detașamentul ISU Blaj și un echipaj SMURD, pentru a acorda asistență victimelor, iar polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împreujurările în care s-a produs accidentul rutier.

UPDATE 1: Din primele informații de la fața locului rezultă că mașina, un Audi înmatriculat în Alba, s-a răsturnat după ce șoferul, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a pierdut controlul asupra direcției și a lovit un capăt de pod. În autoturism se mai aflau alți doi bărbați. Răniții au fost transportați de urgență la spital.

UPDATE 2:În data de 23.09.2014, ora 23,22, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Păcii din municipiul Blaj, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că O.C., de 24 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului împrejurare în care a intrat în coliziune cu un capăt de podeţ şi cu gardul imobilului cu numărul 96 după care autoturismul a revenit pe partea carosabilă unde s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătorul auto precum şi N.C.V., un tânăr de 29 de ani, din Blaj şi un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Alba Iulia, pasageri în autoturism, au suferit multiple leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalele din Blaj şi Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea