Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier la Alba Iulia: Un copil care se deplasa pe bicicletă a fost lovit de un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un minor a fost transportat la spital, luni după-amiază, după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în Alba Iulia, în cartierul Orizont.

Potrivit polițiștilor, în timp ce se deplasa pe bicicletă, copilul  a fost acroșat de un autoturism, într-o intersecție.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că A.A.A., în vârstă de 9 ani, din Alba Iulia, a ieșit brusc în fața unui autoturism Audi, cu numere de București, proprietate a unei societăți comerciale, condus de o femeie – M.I., în vârstă de 29 de ani, din Cugir.

La Spitalul de Urgență Alba copilul a fost diagnosticat cu politraumatism prin accidentare, cu multiple escoriații la cotul stâng și la membrele inferioare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Primăria Alba Iulia poate încheia contractul pentru eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” – Decizie definitivă la Curtea de Apel

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia poate încheia contractul pentru eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” – Decizie definitivă la Curtea de Apel Primăria Alba Iulia poate încheia contractul de circa 20 de milioane de lei (5 milioane de lei), bani alocați prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru execuția lucrărilor de creștere a eficienței energetice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea