Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier la Alba Iulia – bărbat lovit de o mașină pe șoseaua de centură

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 54 de ani a ajuns, marți dimineața la Spitalul Județean Alba, după ce a fost surprins și accidentat de un autoturism, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE: Accidentul s-a produs la ora 6.20. T.N., de 54 de ani, din comuna Ogra, județul Mureș, agajat ca îngrijitor de animale la o stână din apropiere de Alba Iulia, în timp ce se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, pe sensul de mers Sebeș – Teiuș, a fost surprins și accidentat de un autoturism marca Audi, condus de un bărbat de 49 de ani, din Deva. În urma impactului victima a suferit multiple traumatisme minore, fără să necesite internarea în spital. Conducătorul auto a fost testat pentru depistarea unei eventuale alcoolemii, rezultatul fiind negativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea