Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident MORTAL pe DN 67C între localitățile Șugag și Tău Bistra. Un motociclist de 26 de ani a DECEDAT după ce a fost lovit de o mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident MORTAL a avut loc luni după-masa, în jurul orei 17.00, pe DN 67C între localitățile Șugag și Tău Bistra. Un motociclist de 26 de ani a DECEDAT după ce a fost lovit de o mașină.

Garda de Intervenție Sebeș a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2 la un accident rutier pe DN67C, între localitățile Șugag și Tău Bistra.

Din primele informații, este vorba despre un motociclist lovit de un autoturism, în zona barajului Tău, comuna Șugag.

Motociclistul de sex masculin, în vârstă de aproximativ 26 de ani, a fost declarat decedat.

UPDATE: Din primele cercetări rezultă ca motociclistul, in vârstă de 26 de ani, din judetul Caras Severin, ar fi partuns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism inmatriculat in judetul Arad.

UPDATE 2: Viteza neadaptată condițiilor de drum a fost cauza unui accident rutier în urma căruia un motociclist și-a pierdut viața.

La data de 23 septembrie 2019, în jurul orei 16.40, polițiștii rutieri din Sebeș au intervenit pentru soluționarea unui accident produs pe DN 67 C, la kilometrul 108 + 500 de metri, între localitățile Șugag și Tău-Bistra.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș Severin, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra acesteia, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de  41 de ani, din județul Arad.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale grave și a decedat la locul producerii accidentului.

Polițiștii l-a testat pe șoferul autoturismului, cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea