Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE Accident ÎNFIORĂTOR: Trei copii SPULBERAȚI pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un şofer a fugit de la locul accidentului joi seara, după ce a lovit cu maşina trei copii pe o trecere de pietoni pe DN7C Transfăgărăşan, în localitatea Cârţişoara, a anunţat IPJ Sibiu.

„Pe DN7C, în localitatea Cârţişoara, a avut loc un accident rutier: un autovehicul a acroşat trei copii, doi sunt în stare gravă. Autorul este cunoscut, însă a părăsit pe jos locul faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Doi dintre copii sunt inconştienţi, potrivit Ambulanţei Sibiu.

„SAJ SIBIU trimite de urgenţă un echipaj de tip C şi unul de tip B 2 în localitatea Cârţişoara, judeţul Sibiu, la un accident rutier. În centrul localităţii, se pare, trei copii au fost loviţi pe trecerea de pietoni. Doi dintre ei ar fi în stare de inconştienţă. Se mai deplasează şi forţe ISU de la Sibiu şi Victoria”, a anunţat Ambulanţa Sibiu.

sursa: agerpres.ro

foto: arhiva

UPDATE: Potrivit informațiilor, au fost accidentați de fapt doi copii, de 7 și 10 ani, și o femeie. Autorul accidentului era beat și nu avea permis.

Bărbatul are 37 de ani și este din Cisnădie. Acesta a revenit la locul accidentului, fiind găsit de polițiști la scurt timp. Din primele cercetări se pare că, în timp ce conducea mașina a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat cele trei persoane, apoi a intrat într-un gard.

sursa: oradesibiu.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea