Rămâi conectat

Actualitate

Unul din muzicienii Filarmonicii din Timişoara, reveniți din China, a fost internat de URGENȚĂ cu febră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Unul din muzicienii Filarmonicii din Timişoara, reveniți din China, a fost internat de URGENȚĂ cu febră

Unul dintre muzicienii Filarmonicii Banatul din Timişoara, care a făcut parte din grupul care a fost în turneu în China şi care s-a întors recent în ţară, este internat la spital, după ce sâmbătă s-a prezentat la unitatea medicală cu febră.

”Avem un pacient care a fost în grupul muzicienilor care au fost în turneu în China, este un colaborator al Filarmonicii din Timişoara. El a fost izolat la domiciliu, imediat după ce s-a întors în ţară, la fel ca şi colegii săi din acelaşi turneu. Sâmbătă a prezentat febră şi s-a prezentat la spital. A fost internat în salonul special amenajat pentru pacienţii infectaţi cu coronavirus. Nu a prezentat fenomene respiratorii şi puseuri de febră, dar i s-au făcut analizele necesare, cele de rutină”, a declarat medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş din Timişoara.

Potrivit sursei citate, pacientul ”nu are criteriu de diagnostic cu coronavirus”, astfel că în cursul zilei de marţi va fi externat din spital şi va sta în continuare izolat la domiciliu.

Mai mulţi muzicieni de la Filarmonica „Banatul” din Timişoara, dar şi colegi de-ai lor din Arad, Oradea, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa şi Braşov s-au întors recent din China, ei concertând în zona Wuhan, afectată de coronavirus. Artiştii au fost la medic şi vor sta acasă în următoarele două săptămâni, în aşteptarea rezultatelor analizelor.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea