Unui tânăr din nordul județului i s-a întocmit dosar penal, după ce a fost prins conducând fără permis

Un tânăr din Măhăceni, proaspăt major, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost oprit de polițiștii din Ocna Mureș, pe un drum comunal, conducând fără a avea permis pentru nicio categorie de autovehicule. De dosar penal nu a scăpat nici femeia care i-a încredințat mașina băiatului.

La data de 16 iulie 2019, în jurul orei 20,30, polițiștii Secției numărul 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din localitatea Măhăceni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 86, în localitatea Ciugudu de Jos, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pasageră în autoturism se afla o femeie de 38 de ani, din Măhăceni, care i-a încredințat tânărului autoturismul, cunoscând faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fată de conducător, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de femeie cercetările sunt continuate pentru încredințarea unui vehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu deține permis de conducere.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...