Untold 2018: “Wolf Spirit”, noua temă a festivalului | Blak Eyed Peas, concertul anului în Europa, la Cluj-Napoca

Paul Voicu - Primar 2020

Povestea magică Untold continuă cu ediția a IV-a, ce va avea loc în perioada 2-5 august 2018 la Cluj Napoca, cu o nouă poveste – WOLF SPIRIT – în care își fac apariția noi personaje fantastice, care ghidează spre scenele festivalului zecile de mii de fani.

Tot la ediția din acest an, în inima Transilvaniei va concerta Black Eyed Peas, una din cele mai faimoase și bine vândute trupe din toate timpurile.

ELIT

Fiecare ediție a festivalului UNTOLD dezvăluie un nou capitol din povestea nespusă a Tărâmului Nopții și Magiei, tărâm ocrotit de Magicianul Milenar. În acest an fanii festivalului vor face cunoștință cu noi personaje, care îi vor conduce printr-o lume a iubirii, a luptei binelui împotriva răului, dar vor cunoaște și o lume în care omul intră într-o comuniune magică cu natura.

*Tu poți fi personajul principal!

Dacă anul trecut scena principală a fost dominată de Dragon, în 2018 va fi acaparată de cele două personaje principale din acest an, Regele Războinic și Preoteasa Înțelepciunii. Mainstage-ul va avea o dimensiune și mai mare ca în anii precedenți și se va transforma în <<WOLF’S NEST>>. Celelalte scene pe care această fantezie reală, Untold 2018, Capitala Nopții și a Magiei ni le propune anul acesta, au propriile firi narative: Galaxy, Alchemy, Elements, Daydreaming, Forest, Time, Casino, Trance, toate ascund câte o lume unică și toate au un mesaj unic de împărtășit cu fanii festivalului și nu numai. Participanții pot trăi împreună în locul unde se unesc cele două lumi, cea reală și cea fantastică, pentru 4 zile și 4 nopți de august, unde altundeva decât în inima fermecată a Transilvaniei, Cluj-Napoca. Participanții sunt încurajați să se implice în poveste și să-și dea frâu liber imaginației, dar și creativității, transformându-se pentru patru zile și patru nopți în personajele lor preferate. Fanii festivalului sunt invitați să-și creeze propriile costume pe care să le poarte în tărâmul magic, UNTOLD.

Mihail David - 2020

*Black Eyed Peas, concertul anului în România

În mai puțin de două luni, Black Eyed Peas vor susține un show extraordinar la UNTOLD. După succesul răsunator al turneelor The E.N.D, The Beginning, când au făcut sold-out stadioane în întreaga lume, trupa americană a luat o pauză pe termen nedeterminat, ulterior participând doar la unele dintre cele mai speciale evenimente din lume, precum Finala Champions League, Billboard Music Awards sau concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester. Untold ajunge astfel printre elite, fiind singurul festival din Europa care a reușit să-i convingă pe americani în acest an, pentru a le oferi un show de excepție fanilor săi. Pe scena principală Untold vor răsuna unele din cele mai apreciate hituri ale tuturor timpurilor. Toate hiturile care au facut istorie dar și melodii de pe cel mai nou album „Ring the Alarm” se vor auzi live, în vară, pe scena principală a festivalului UNTOLD. Black Eyed Peas vor urca pe scenă în ultima zi a festivalului, adica duminică. Până în acest moment peste 65.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat un abonament pentru cele patru zile.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Lucian DANCIU

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...