Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UNPR-iştii din Alba Iulia aplaudaţi la scena deschisă de cetăţenii municipiului

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârşitul săptămânii care tocmai s-a încheiat, echipa UNPR Alba Iulia a organizat mai multe marşuri prin principalele cartiere din municipiu cu scopul de a intra în contact direct cu cetăţenii şi de a le afla nemulţumirile. Înarmaţi cu steaguri şi tricouri care purtau însemnele UNPR, participanţii la acţiune au străbătut pe jos mai bine de 10 kilometri.

În tot acest timp, ei au fost însoţiţi de o maşină dotată cu o staţie de amplificare din care au răzbătut către albaiulieni mesajele acestei formaţiuni politice dar şi cele ale lui  Vasile Marius Crişan, candidatul UNPR la Primăria Alba Iulia. De altfel, Vasile Marius Crişan s-a aflat în permanenţă în fruntea coloanei de membri şi susţinători ai UNPR care au mărşăluit prin oraş. ‘’Eu consider că Alba Iulia are nevoie mai mult ca oricând de politicieni care să stea în stradă, printre oameni, şi nu să le zâmbească acestora frumos de pe panourile electorale pe care le vedem fiecare dintre noi la tot pasul. Acţiunea pe care am organizat-o în week-end s-a dorit un semnal pe care UNPR a vrut să îl dea albaiulienilor şi anume că această formaţiune politică a fost, este şi va fi mereu aproape de cetăţenii orasului’’, a declarat Vasile Marius Crişan. Totodată, Crişan s-a arătat încântat de reacţia pe care albaiulienii au avut-o faţă de marşul organizat de UNPR pe străzile oraşului. ‘’De-a lungul celor peste 10 kilometri pe care i-am străbătut la pas prin Alba Iulia, alături de colegii mei, am simţit că oamenii ne-au privit cu multă simpatie şi încredere că îi vom reprezenta aşa cum trebuie imediat după alegeri. Mulţi dintre ei ne-au aplaudat şi ne-au asigurat că în 10 iunie vom avea votul lor’’, a afirmat Vasile Marius Crişan. Crişan, actualmente Director General al Companiei Naţionale ROMARM, companie care are în subordine circa 7000 de oameni, ţinteşte la alegerile locale din luna iunie fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia. ‘’În opinia mea, UNPR are, aici la Alba Iulia, una dintre cele mai redutabile liste de consilieri locali. Din echipa noastră fac parte ingineri, oameni de afaceri, medici ori avocaţi care pot face faţă cu demnitate şi profesionalism aşteptărilor pe care le au cetăţenii oraşului. Eu le mai repet încă o dată albaiulienilor că a venit timpul să îi taxeze la vot pe politicienii care până
acum doar s-au îmbuibat. Asta în timp ce ei, cetăţenii simpli, abia o mai duc de pe o zi  pe alta şi au ajuns să mănânce pâine, ceapă, slănină, urzici şi lobodă şi să nu îşi permită să îşi achite gazul ori curentul de acasă’’, a conchis Vasile Marius Crişan.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea