Rămâi conectat

Actualitate

Universitatea Reşiţa – HC Alba Sebeş 26-25 (14-12), în Divizia A de handbal feminin Antrenorul Dorin Cian a anunţat că renunţă la funcţie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În etapa a 21-a Diviziei A de handbal feminin, penultima a Seriei B, Universitatea Reşiţa –  HC Alba Sebeş 26-25 (14-12), a doua înfrângere consecutivă a conjudeţenelor. După meci, antrenorul Dorin Cian a anunţat că sâmbătă se va despărţi de echipa HC Alba Sebeş! O echipă ce a a atacat stagiunea cu gânduri de promovare o încheie în genunchi, abia pe locul 6!

Pentru formaţia condusă de Dorin Cian, ce a jucat cu penultima din ierarhie, au marcat Paula Chirilă – 9 goluri, Mihaela Tecariu – 7, Cătălina Ciolan – 4, Andreea Baltag – 3, Bianca Gornistu şi Bianca Bogdan – câte 1.

Din lot au mai făcut parte Daniela Cochici, Lenuţa Mormeci, Ana Ion, Ioana Pojar, Ioana Almăşan,  Delia Paştiu.

„Am investit nervi, am muncit, dar nu se poate. Am venit cu sufletul deschis, există calitate, dar jucătoarele nu se adună în niciun fel, nu aplică nici 10 la sută din ceea ce facem la antrenamente. Poate altcineva care vine, să realizeze alte rezultate. Nu mai stau, sâmbătă îmi fac  bagajele şi plec, ne despărţim pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivul„, a declarat antrenorul Dorin Cian.

Stagiunea se încheie sâmbătă, 12 mai, cu un meci, de la ora 18.00 în sala „Florin  Fleşeriu”, în compania echipei CSM Slatina, conjudeţenele fiind neplătite din luna februarie. (H.D.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea