Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Universitatea din Alba Iulia organizează selecție în vederea obținerii unei burse Erasmus

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Studenții își pot depune dosarele de candidatură în perioada 20-28 octombrie. Selecţia studenţilor în vederea obţinerii grantului Erasmus se va desfăşura în data de 29 octombrie 2014, bazându-se pe rezultatele academice obţinute de către candidaţi, dar şi pe evaluarea scrisorii de motivaţie în cadrul interviului cu membrii comisiei – cadre didactice ale UAB.

UAB01Centrul de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia oferă granturi Erasmus+ pentru mobilități de studiu tuturor studenților interesați să beneficieze educaţional, lingvistic şi cultural din experiența formării profesionale în alte țări europene.

Aceştia au posibilitatea să studieze un semestru în Universități din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Grecia, Germania, Franța, Lituania, Malta, Polonia, Slovenia, Slovacia, Spania, Turcia sau Ungaria, având asigurată recunoaşterea academică a rezultatelor obţinute. Grantul mediu în valoare de aproximativ 450-500 de EURO/lună le va permite studenţilor UAB să trăiască experienţa Erasmus conform motto-ului “Travel, learn and have fun!”

Pentru depunerea dosarelor de candidatură, studenţii se pot adresa Biroului de Programe Comunitare şi Acorduri Internaţionale din cadrul CRI (Palatul Apor, Etaj I), în perioada 20-28 octombrie 2014.

Pentru detalii suplimentare se va organiza o sesiune informativă în data de 20 octombrie 2014, de la ora 14:00, în sala A9, la sediul Universităţii, în vederea prezentării granturilor Erasmus+ şi a burselor Spaţiului Economic European (SEE).

EuRopean community ActionS for the Mobiliy of University Students – ERASMUS+ îți oferă șansa de a confirma definiția pe care cei mai mulți studenți beneficiari o dau perioadei de studiu în străinătate: anul tuturor experiențelor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea