Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Universitatea Cluj – CSU Alba Iulia 62-75, în Liga Naţională de baschet feminin | Victorie, după două eșecuri consecutive

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Venită după doU Cluj - CSU Alba Iulia 2uă eşecuri consecutive, cu CSM Târgovişte şi Olimpia Braşov, CSU Alba Iulia a câștigat astăzi, în deplasare cu Universitatea Cluj, scor 75-62 (20-17, 20-10, 20-18, 15-17), meci contând pentru etapa a 18-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Succesul n-a stat decât în primul sfert, adjudecat de vizitatoare cu 20-17. Până la pauza mare, diferența s-a mărit în favoarea CSU, care s-a distanțat la 13 puncte: 40-27. Ostilitățile au stat pe aceleași coordonate și în continuare, echipa condusă de Miroslav Popov impunându-se în în trei dintre cele 4 parțiale.

La prima victorie din 2016, albaiuliencele au avut-o adversară pe Mariah King, cea care a marcat 7 puncte împotriva fostei echipe, de care s-a despărțit în urmă cu 10 zile.
În finalul anului trecut, albaiuliencele au pierdut la un punct, disputa din sferturile Cupei României, din Sala „Horia Demian”.
Au marcat Jelena Antic – 19 puncte (iarăși cea mai bună marcatoare), Swanta Dyer – 16, Adriene Webb – 16, Branika Hazovic – 9, Jefimija Karakasevic –6 , Alexandra Uiuiu –4 , Marta Fodor – 3, Elena Dincă – două.
Runda viitoare, vineri, 15 ianuarie, de la ora 16.00, CSU Alba Iulia va juca în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” cu ICIM Arad, o echipă alcătuită din junioare, o umbră ştearsă a rivalei de altădată.
Sursa foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea