Universitatea „1 Decembrie 1918”: Mâine are loc premierea studenţilor angajaţi la „firme virtuale”

proiect-firma-virtuala-petnru-studentii-uab01Marţi, 28 mai  2013, de la ora 12.00, în amfiteatrul A2 al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, va avea loc ceremonia de premiere în urma stagiului de practică de către cei  75 de studenţi selectaţi în prima serie de cursanţi ai proiectului „Firma virtuală – Sistem interactiv de învăţare pentru creşterea gradului de ocupare şi adaptare a studenţilor pe piaţa muncii”.

Studenţii vor primi diplome de participare şi vor fi premiaţi cu câte 490 de lei.De asemenea, vor fi implicaţi într-o dezbatere privind utilitatea instruirii practice în cadrul proiectului.

ELIT

Din 13 mai şi până în 31 mai, beneficiază de acelaşi program de instruire un grup de 61 de studenţi ai celei de-a doua serii (specializările Administrarea afacerilor, Contabilitate şi Informatică de gestiune, Finanţe-Bănci, Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor).  Aceştia beneficiază, la rândul lor, de 40 de ore de consiliere profesională şi activităţi practice, realizate de tutori instruiţi în colaborare cu partenerul din străinătate, „Consorzio Interziendale Per la Formazione, Torino, Italia”.

Proiectul este derulat pe o perioadă de 2 ani de către Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în parteneriat cu Infor – Consorzio Interziendale Per la Formazione, Torino, Italia, fiind cofinanţat din fondul social european prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane. Vezi aici mai multe detalii despre proiect.

FOTO:arhivă

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...