Rămâi conectat

Curier Județean

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia recrutează voluntari în structurile instituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

În conformitate cu reglementările Metodologiei privind activităţile de voluntariat desfăşurate în cadrul UAB, studenții interesați de a derula activități de voluntariat la nivelul structurilor Universității sunt așteptați cu CV-ul însoțit de cererea tip de înscriere la sediul Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (Palatul Apor, etajul 1) până în data de 1 noiembrie 2018, zilnic între orele 8.00-16.00.

Selecția voluntarilor se va realiza în urma unui interviu, susținut în fața comisiei de selecție compusă din coordonatorul activității de voluntariat al UAB – conf. univ. dr. Larisa Dragolea, un reprezentant al structurii unde voluntarul își va desfășura activitatea de voluntariat și un reprezentant al studenților, interviu care va avea loc în data de 2 noiembrie 2018, ora 10:00 în Sala Senat a Universității.

Pentru această sesiune de selecție sunt disponibile 59 de locuri, iar studenții pot opta pentru a desfășura activități de voluntariat în cadrul următoarelor structuri:

  • Centrul de Informare, Consiliere si Orientare în Carieră (CICOC) – 8 locuri;
  • Centrul de Imagine şi Marketing (3 locuri);
  • Centrul pentru Cercetare Ştiinţifică şi Transfer Tehnologic (3 locuri);
  • Centrul de Relaţii Internaţionale (20 locuri);
  • Biroul IT (5 locuri);
  • Facultatea de Ştiinţe Economice – Secretariat (3 locuri);
  • Facultatea de Istorie şi Filologie (10 locuri);
  • Departamentul de Administrarea Afacerilor şi Marketing (1 loc);
  • Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic (2 locuri);
  • Departamentul de Ştiinţe Sociale (4 locuri).

Detalierea activităților care vor fi desfășurate de către voluntari la nivelul fiecărei structuri funcționale pot fi consultate accesând link-ul:  http://cicoc.uab.ro/index.php?pagina=pg&id=43&l=ro .

Voluntariatul în sine reprezintă o importantă și bogată sursă de învățare; implicându-se în activități din varii domenii, lucrând în echipă, confruntându-se cu diverse situații mai mult sau mai puțin agreabile, făcând față problemelor și situațiilor neprevăzute, exercitându-și activitatea –uneori – în condiții de stres și sub presiune, voluntarii dobândesc – implicit – abilități, cunoștințe, deprinderi și competențe care le vor asigura un mai facil acces pe piață muncii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea