Rămâi conectat

Actualitate

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în doliu. Profesorul Filimon Stremţan s-a stins la vârsta de 56 de ani

Dragoş Suciu

Publicat

în

Profesorul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Filimon Stremţan, s-a stins din viaţă la vârsta de 56 de ani. Doctor în economie, profesorul Stremţan a predat de-a lungul timpului, comerţ servicii, marketing şi management. fiind lector la Universitatea albaiuliană în anii 1994 – 1998, conferenţiar din 1998 până în 2001 şi profesor universitar din 2001 până în prezent.

Filimon Stremţan a fost membru în Balkan Environmental Association, Consiliul Ştiinţific al Sitului de Importanţă Comunitară Frumoasa -2009, Asociaţia Franceză, Americană, Europeană şi cea Belgiană de Marketing, Asociaţia Internaţională de Ecoturism şi şef de catedră la Facultatea de Management şi Marketing în perioada 2004 – 2011, acesta făcând parte din mai multe organizaţii profesionale. Filimon Stremţan s-a născut în 2 noiembrie 1956, în comuna Mihalţ.

Reprezentanţii Universităţii şi ai Facultăţii de Ştiinţe au transmis mesaje de condoleanţe:

Comunitatea academică a Universităţii <1 Decembrie 1918> din Alba Iulia deplânge dispariţia fulgerătoare a colegului prof. univ. dr. Filimon Stremţan, personalitate marcantă a învăţământului universitar albaiulian. Adresăm condoleanţe familiei îndoliate şi îi suntem alături în acest moment de cumpănă.” – rector, prof. univ. dr. Daniel Breaz.

Colegii din cadrul Facultăţii de Ştiinţe a Universităţii <1 Decembrie 1918> din Alba Iulia aduc un ultim şi pios omagiu celui care a fost prof. univ. dr. Filimon Stremţan, plecat prematur dintre cei vii.  Adresăm sincere condoleanţe familiei îndoliate şi îi suntem alături în aceste momente de grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” – decanul Facultăţii de Ştiinţe, prof. univ. dr. Maria Popa.

Un mesaj de condoleanţe a transmis şi Ioan Rus, decanul Baroului de Avocaţi Alba: „Regretăm dispariţia sa prematură, a fost o personalitate importantă atât în mediul academic, cât şi cel profesional. A contribuit la formarea numeroaselor generaţii de studenţi şi a contat foarte mult şi faptul că, înainte de activitatea de cadru universitar a desfăşurat activitate practică, pentru că doar din cărţi şi tratate e dificil să pregăteşti tineri care, la terminarea facultăţii pot fi mai puţin ancoraţi în realitate şi apar greutăţi în formarea carierei”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea