Rămâi conectat

Politică Administrație

Unită şi încrezătoare, echipa PSD Alba ţinteşte locul 1 la europarlamentare şi nu crede în „sondaje făcute pe genunchi”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD Alba01Liderii PSD Alba s-au arătat încrezători în forţele proprii în lupta din primul foc electoral din 2014, şi anume alegerile europarlamentare. Preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu crede că partidul pe care îl conduce va ocupa primul loc din judeţ cu un scor de 35%.

De altfel, la conferinţa de presă organizată astăzi, preşedintele organizaţiei municipale Alba Iulia Ovidiu Jidveian şi preşedintele organizaţiei de tineret Alba Bogdan Medrea au infirmat zvonurile conform cărora scaunul lui Ioan Dîrzu se mişcă. Jidveian a spus că PSD Alba este o „echipă unită”, iar la ei nu se „ascut săbii”, vor ocupa primul loc din judeţ și nu cred în diferite „sondaje făcute pe genunchi”.  Faptul că în PSD Alba „nimeni nu sapă groapa altuia” a fost confirmat şi de Bogdan Medrea, care spune că în toamnă candidatul din partea PSD va ocupa funcția de președinte.

Ioan Dîrzu a spus că banii pe care îi va folosi în campania electorală provin doar din cotizaţiile membrilor de partid. Vicepreşedintele PSD Alba, Victor Negrescu ocupă locul 17 pe listă la europarlamentare, un loc considerat eligibil de Ioan Dîrzu.

Ultimele sondaje CSCI arată că alianţa PSD+PC+UNPR ar câştiga alegerile europarlamentare cu 42% din voturile românilor, PNL ar obţine 15% din voturi iar PDL şi PMP ar fi la egalitate cu câte 10%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea