Rămâi conectat

Ştirea zilei

Uniriştii nu pot să-şi permită să piardă puncte cu „lanterna roşie”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Partida de vineri, 12 octombrie, de la ora 14.00, de pe „Cetate”, prologul etapei a 12-a în eşalonul secund are o importanţă aparte pentru amfitrioni, ce nu-şi permit să piardă puncte împotriva „lanternei roşii”. Chiar dacă la recentul test cu FC Hunedoara, propria sa echipă a dezamăgit, antrenorul Adorian Himcinschi e încrezător înaintea confruntării cu FC Silvania Şimleu Silvaniei. „În prima repriză a partidei de verificare, când am mizat pe o formulă apropiată de cea de bază am fost mulţumit. Am motive să cred că jucătorii conştientizează semnificaţia disputei, se vor concentra şi vom câştiga jocul cu Silvania”, a spus Himcinschi. Din punct de vedere medical, fundaşul Marius Pistol a început antrenamentele la capacitate normală, în vreme ce tot ieri a ajuns la Alba Iulia Bogdan Bucurică, ce a suferit în 13 septembrie o intervenţie chirurgicală la ligamentele încrucişate ale genunchiului stâng. Apărătorul de bandă va continua perioada de recuperare şi se va pregăti după un program separat, reintrarea sa fiind aşteptată pentru partea a doua a stagiunii.
Astăzi Comisia pentru soluţionarea litigiilor urmează să judece „cazul” Dâlbea (amânat o săptămână), fotbalist care a depus memoriu pentru a deveni liber şi a-şi încasa ratele pe lunile mai şi iunie. Din pricina litigiului cu clubul, fotbalistul aiudean a fost exclus din lot şi se antrenează de la începutul lunii diferenţiat de restul efectivului. „Indiferent de decizia comisiei, ne vom judeca până la capăt, vom uzita de toate instanţele fotbalistice, oricâte luni va dura”, a explicat Nicolae Lupu, preşedintele executiv al FC Unirea. Dâlbea şi FC Unirea se află momentan pe poziţii ireconciliabile, fostul căpitan al „alb-negrilor” fiind singurul echipier din lot ce nu şi-a încasat săptămâna anterioară drepturile contractuale cuvenite pentru august şi septembrie. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL într-o familie din Șibot: Un tânăr de 24 de ani, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut soția

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o familie din Șibot: Un tânăr de 24 de ani, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut soția Un tânăr de 24 de ani, din Șibor, a fost reținut de polițiști după ce și-a bătut soția. S-a ales și cu ordin de protecție provizoriu. Potrivti IPJ Alba, la data de 3 martie 2024, polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea