Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Unirea Tărlungeni – CS Zlatna 5-1 (2-0), în etapa a 20-a a Ligii a 3-a! Umilinţă pentru aurari

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Zlatna a pierdut azi, scor 1-5 (0-2), întâlnirea contând pentru etapa a 20-a a Ligii a 3-a. din deplasare cu Unirea Tărlungeni. Aurarii continuă să facă figuraţie în deplasare, unde din 9 meciuri disputate au luat numai 5 puncte. Conjudeţenii tremură în subsolul Seriei a 6-a, cu minus 14 în clasamentul adevărului, doar 16 puncte (17-43), clasându-se pe locul al 14-lea. Zarurile au fost aruncate din primul mitan, când braşovenii au marcat de două ori în 30 de minute, reuşte semnate de Nicolae (14) şi Brujan (28). După pauză amfitrionii au mai punctat încă în trei rânduri, în minutul 73, dintr-un penalty transformat de Nicolae (când a fost eliminat Sucală) şi apoi o dublă a lui S: Marin (75, 80). Golul ce a redus diferenţa umilitoare i-a aparţinut lui Drăgan (85), rezultând o grea înfrângere!

Antrenorul Dorel Mureşan a mizat pe formula Tîrziu – Sucală, H. Marian, Kiraly, P. Pop (51, G. Toma) – A. Cîmpean, Lacatos (53, Oct. Drăgan), Kopandy (64, Tămăşan), I. Marian – M. Morar, Sg. Pop (75, Gavrilă), rezerve Cocîrcă.

*Trei jucători au fost daţi afară!

Trei dintre componenţii lotului, Cucuruzan, P. Dîrjan şi Mînecan s-au plâns că sunt utilizaţi prea puţin de tehnicianul aurarilor (alte  surse susţin că este vorba de anumite probleme de comportament şi respectare a programului în cantonament). Drept urmare, şefii grupării de pe Ampoi le-au transmis acestora să nu se mai prezinte, iar de comun acord acestora li se vor rezilia contractele. „Nu tolerăm indisciplina şi nerespectarea programului de antrenament. Fiecare suportă consecinţele a ceea ce face. Lucrul s-a întâmplat sâmbăta, după meciul cu Gloria II Bistriţa„, a declarat preşedintele CS Zlatna Marius Adrian Haţegan.

Cu toate eforturile făcute în această iarnă de diriguitorii zlătneni, rezultatele şi prestaţia echipei este departe de pretenţii. Cu drepturile la zi şi după o campanie masivă de transferuri, gruparea zlătneană dezamăgeşte şi se chinuie cu a treia retrogradare consecutivă! De supărare, Constantin Iancu, delegatul Zlatnei a plecat de la meci în actul secund! Etapa viitoare, CS Zlatna va întâlni acasă, vineri, 13 aprilie, pe Sănătatea Cluj. (H.D.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea