Rămâi conectat

Curier Județean

Unirea Principatelor Române, sărbătorită la Sebeş printr-un program derulat în mediul online. Muzeul Municipal „Ioan Raica” propune un exponat al lunii inedit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică, 24 ianuarie 2021, Unirea Principatelor Române va fi sărbătorită de Municipiul Sebeș, în mediul online, prin activități muzeale și printr-un scurt concert de fanfară reunind cântece patriotice.

Începând cu ora 10.00, în mediul online, pe pagina de Internet a Centrului Cultural „Lucian Blaga” și a Muzeului Municipal „Ioan Raica”, pe paginile noastre de social-media, vă invităm să descoperiți exponatul lunii ianuarie: un fragment de eşarfă tricoloră care a fost ataşată de unul dintre steagurile de luptă româneşti folosite în timpul Războiului de Independenţă al României (1877-1878).

La ora 12.00, muzeografii Radu Totoianu și Călin Anghel ne invită la o călătorie în vremea „Generației pașoptiste și a Unirii Principatelor Române de la 1859”. Fanfara din Petrești încheie programul zilei, printr-un scurt concert de muzică patriotică, pe care vă invităm să îl vizionați, începând cu ora 17.00, pe conturile noastre de social media.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeş, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și Muzeul Municipal „Ioan Raica”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea