Unirea Dej – Industria Galda de Jos 2-0 (1-0) | Găldenii, în inferioritate numerică din minutul 40, la prima înfrângere stagională

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În deschiderea etapei secunde a eșalonu lui terț, Industria Galda de Jos a pierdut la Dej, împotriva Unirii, scor 0-2 (0-1), la a doua deplasare consecutivă din startul Ligii a 3-a.

Găldenii, cu antrenorul Paul Ciucă revenit pe banca tehnică, după ce a fost două săptămâni la izolare, au suferit întâiul eșec stagional în fața unui oponent ce are maximum de puncte după 180 de minute, fără a primi gol, Unirea Dej anunțându-se o pretendentă serioasă la promovare.

ELIT

Gazdele au deschis scorul în minutul 27 prin I. Rus (după ce minge a lovit bara), iar în minutul 40 Tegbo (Industria) a fost eliminat, după ce a încasat al doilea avertisment (pentru că a replicat la o remarcă rasistă a unui adversar). O mare ocazie de egalare a fost ratată de Al Costea (42), când „scărița” acestuia a fost respinsă de pe linia porții de I. Rus. Rămași în inferioritate, găldenii au primit al doilea gol în minutul 63, când a punctat Fl. Blaj (șut la colțul scurt).

*Paul Ciucă: „Cea mai mare ocazie am avut-o în 10”

Meci frumos, aprig, dar cu puține faze de poartă. Am primit un prim gol la care adversarul a avut noroc cu un ricoșeu, apoi a urmat eliminarea și raportul de forțe s-a înclinat în favoarea lor. Am avut cea mai mare ocazie în 10 oameni, lobul lui Costea fiind scos de un apărător din fața porții goale. În repriza a doua adversarii au dominat steril, golul al doilea venind după un semiluft al unui fundaș, fază încheiată cu un șut la colțul scurt„, a transmis Paul Ciucă.

 

Unirea Dej: Farcaș – I. Rus, Kereki, Vomir, D. Roș, Cătinean, Ad. Pop, Cocian, Frăsineanu, Fl. Blaj, An Pop; rezerve R. Papp, Al. Blaj, Al. Papp, Sabo, Giurgean, Chira, Lacan. Antrenor Dragoș Militaru.

Industria: Căt. Suciu – Goța, Haiduc, Hodea, Cunțan (64, Petruse) – Ad. Hăprian (72, P. Medrea), Al. Costea (64, Tocu) – Ov. Truță (72, R. Anghel), Tegbo, Cioară – G. Scheau (55, Al. Hada, la debut); rezerve Gîrnod, Puha, R. Giorgiu. Antrenor Paul Ciucă.

După aceste două întâlniri externe, “galben-albaștrii” au parte de două jocuri interne într-o săptămână (cu Unirea Alba Iulia – în cupă și Sticla Turda – în Liga a 3-a).

Dan HENEGAR