Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir, șah etern în derby „de Alba” | Vezi declarațiile antrenorilor Adrian Bicheși și Călin Modovan

Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir s-au anihilat reciproc în derby „de Alba” de pe „Cetate”, a doua remiză albă din 2018 între cele două conjudețene, după cea din primăvară de sub Drăgana.

Fotbal cu „pipeta” oferit de combatante, ambele rămase invincibile după runda a 5-a a Seriei a 4-a, uniriștii având cele mai clare ocazii (bară P. Păcurar – 84), „roș-albaștrii” rămânând doar cu satisfacția că au bifat întâia deplasare stagională fără gol primit. Cei doi antrenori, nemulțumiți de punctele pierdute, au declarat că ofensivele au rămas datoare în acest duel al orgoliilor între pretendentele la promovare.

INFORMARE COVID-19

*Bicheși: „Mă mulțumește jocul, dar nu rezultatul”

Noi cu Metalurgistul Cugir suntem ca la șah, ne anihilăm reciproc! Am făcut un joc bun, cu posesie, prestație solidă în defensivă, ocazii, dar nu găsim soluții la finalizare. Nu putem spune că a fost o ultimă repetiție înainte de FCSB, va fi o altă competiție, joi, la Zlatna putând fi noi în postura Cugirului din jocul cu noi. S. Mureșan și Cl. Oara nu sunt, fizic, la nivelul celorlați, o să mai fie meciuri în care se vor completa ca și timp de joc. Sunt mulțumit de joc, dar nu de rezultat. Ultimele două egaluri înregistrate sunt foarte puțin în condițiile în care liderul merge fără greșeală„, a declarat Bicheși.

*Călin Moldovan: „Rezultat echitabil, ne-a lipsit mult Făgărășanu”

Meci închis între echipe preocupate să nu ia gol. Gazdele au avut doua situații mari spre final, dar rezultatul este echitabil, am avut și noi șansele noastre. Ne-a lipsit mult Făgărășanu și pot spune că sunt mulțumit în măsura în care nu am primit gol, după două deplasări la nou-promovate, dar puteam facem mai mult pe faza de atac. Evident că există un echilibru între Unirea și Metalurgistul, sunt meciuri ce pot fi decise de o execuție„, a precizat Călin Moldovan

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...