Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Alba Iulia se reunește la… Petroșani! După Călin Cristea, și Daniel Lăsconi a semnat cu ACS Energeticianul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACS Energeticianul, fosta ACS Șirineasa, echipă nou-promovată în eșalonul secund, ce va juca la Petroșani, este echipa la care s-au strâns în această perioadă doi ex-uniriști. Primul dintre aceștia a fost Călin Cristea, experimentatul mijlocaș stânga de 30 de ani, rămas liber de contract după despărțirea de Dunărea Călărași, ce a acces în Liga 1, ajuns deja sub comanda lui Cristian Dulca.

Cu clubul patronat de Nicolae Sarcină s-a înțeles și atacantul Daniel Lăsconi, golgheterul Unirii Alba Iulia, în ediția trecută a eșalonului terț, cu 8 reușite. În vârstă de 23 de ani, fotbalistul originar din Hațeg a semnat în iarnă un contract cu CS Afumați, echipă care a spus însă „pas” Ligii a 2-a, motiv care l-a determinat să plece. „Mi-am dorit să evoluez în eșalonul superior și până la urmă mi se îndeplinește dezideratul. Nu am vrut să rămân la Afumați în Liga a 3-a. M-am înțeles cu oficialii de la ACS Energeticianul, îmi convine situația, mai ales că sunt aproape de casă”, a spus Lăsconi, care va semna un contract valabil până în 2022 cu clubul din Valea Jiului. Drumul de la CS Afumați la ACS Energeticianul a fost parcurs în aceste zile de alți doi fotbaliști, fundașul Ducu Ninu și mijocașul Vlad Tudorache.

*Va fi redirecționat spre Luceafărul Oradea

Daniel Lăsconi nu va rămâne mult la Petroșani, întrucât va fi redirecționat spre o altă divizionară secundă, Luceafărul Oradea, cealaltă echipă condusă din umbră de Sarcină. În Bihor va fi singurul ex-unirist, întrucât Andrei David, coechipierul său din ofensiva „alb-negrilor”, testat în această perioadă de Cristian Lupuț, nu va rămâne la Luceafărul Oradea, ce a fost la un pas să bată palma cu Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea