Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia, după turneul semifinal | Sicoe: “O experiență extraordinară”, Sebaș – remarcatul “alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Vetiș a câștigat turneul semifinal Under 19 de pe “Cetate”, formația sătmăreană impresionând: 19 goluri marcate și niciunul primit în cele 4 întâlniri.

După ultimele jocuri, Bradul Vișeu – Sticla Arieșul Turda 3-1 și Șoimii Lipova – Viitorul Vetiș 0-8 (un jucător de câmp între buturi, portarul Buta fiind eliminat în meciul cu Vișeu, 1-2), clasamentul a fost următorul: 1. Viitorul Vetiș 10 (19-0), 2. Sticla Turda 7 (7-4), 3. Bradul Vișeu 6 (5-11), 4. Unirea Alba Iulia 3 (4-8), 5. Șoimii Lipova 3 (2-14). S-au mai calificat în turneul final al juniorilor A1 (23-24 iunie), Viitorul Măceșu de Sus (Dolj, la turneul de la Certej), CSM Alexandria (Teleorman, la Crevedia) și Metalul Buzău (la Buzău).

*Viitorul Vetiș a câștigat turneul semifinal Under 19 de pe “Cetate”

“Sunt mulțumit de copii, în condițiile în care am dispus de un lot extrem de restrâns numeric, bazându-mă în anumite meciuri doar pe 11 jucători. Tot ce am trăit, cu câștigarea campionatului județean, dubla cu Viitorul Târnăveni și acest turneu semifinal, reprezintă o experiență extraordinară. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi. Numai neșansa a făcut să ne clasăm pe locul 4, momentul cheie fiind eșecul cu Șomii Lipova, la care se adaugă și înfrângerea dramatică, în prelungiri, cu Sticla Turda„, a punctat antrenorul Robert Sicoe.

Unul dintre remarcații grupării albaiuliene a fost Marius Sebaș (n. 2005), ce a semnat 3 din cele 4 reușite, acestuia mai putând fi adăugați Oneț, C. Dănilă, Pascu sau An. Moldovan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea