Rămâi conectat

Ştirea zilei

Una dintre victimele accidentului rutier produs la Cugir, în noaptea de Înviere, a decedat într-un spital din Tg.Mureş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La mai bine de două săptămâni de la cumplitul accident rutier petrecut în noaptea de Înviere în zona Râul Mare-Cugir, una dintre ocupantele maşinii a decedat marţi, în spitalul de urgenţe din Tg. Mureş.

În vârstă de 37 de ani, A.M, domiciliată în Cugir, cu grave afecţiuni interne, la cap şi la coloană cauzate în urma accidentului, a stat conectată la aparate timp de aproape trei săptămâni, iar ieri dimineaţă, cu toate eforturile făcute de personalul medical inima ei a încetat să mai bată.

Urmează ca în cursul acestei zile, corpul neînsufleţit al tinerei să fie adus în Cugir şi depus la capela Bisericii ,,Trei Ierarhi’’(de pe deal).

De reamintit că în noaptea de Înviere, în jurul orei 3.00, un autoturism în care se aflau cinci persoane, doi bărbaţi şi trei femei s-a izbit violent de gardul din beton al unui imobil situat în zona Râul Mare Cugir.

În urma accidentului toate cele cinci persoane au fost grav rănite, iar una dintre acestea (A.M.), a rămas blocată în maşină, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare ISU din Sebeş. Trei dintre persoanele accidentate   au fost internate la secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean, iar două dintre acestea printre care şi A.M au fost internate la Spitalul de Urgenţe Tg. Mureş. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea